Палпласт - Про

Добредојдовте на нашата веб-страна.

Каталог

Производи

Полиетиленски

ПЕТ

За Нас

“Палпласт-Про“ АД-Куманово е фабрика за производство на амбалажа од пластика и се наоѓа во Куманово,Македонија.

  • Фабриката “Палпласт-Про“ е основана во 1958 година.
  • Фабриката е во приватна сопственост од 2002 година.
  • Дејност на фабриката е производство на амбалажа од пластика.
  • Асортиман на производи од пластика од најмали флаши од 0,03 л до најголеми од 200 литри.
  • Денес фабриката има 70 вработени.
  • Фабриката има повеќе од 1000 задоволни клиенти.
Повеќе за нас